• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cекція для інструкторів з фізичної культури

Cекція для інструкторів з фізичної культури

2017-02-02

Музично - спортивна розвага "У пошуках Котигорошка"

У садочку відбулася секція для інструкторів з фізичної культури з проблеми : « Особливості планування роботи та моніторингу сформованості основних фізичних якостей, рухових умінь з фізичного виховання дошкільників»

/Files/images/P2012543.JPG

Метою секції було формування професійної компетенції педагогів з підвищення якості планування завдань, засобів , організації та методів на­вчально-виховної роботи, проведення моніторингу з фізичної культури.

На сучасному етапі розвитку суспільства значна увага приділяється фізичному вихованню дітей, починаючи з дошкільного віку. Спрямованість цього процесу полягає у забезпечені успішного фізичного розвитку дітей, зміцненні їх здоров'я, формуванні рухових умінь та навичок, розвитку фізичних якостей, вихованню інтересу до різних видів рухової діяльності.

Наприкінці секції свою спритність, кмітливість, завзятість та фізичний гарт показали діти старшої групи (вихователі Захарченко І.О., Маковецька Н.В.; музичний керівник Цихач О.Х.) у музично-спортивній розвазі «В пошуках Котигорошка»

/Files/images/P2012564.JPG/Files/images/P2012593.JPG/Files/images/P2032537.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi